🍁 Autumn Sale — Tot 70% korting op hosting en domeinen🍁 Autumn Sale — Tot 70%
Activeer nu
Veelgestelde Vragen • Comercial

Waarom is mijn hostingdienst opgeschort?

De opschorting van een dienst is in de meeste gevallen uitgevoerd vanwege het niet betalen van een factuur, maar er kunnen ook andere redenen zijn.

Zichten 1615Bijgewerkt 4 aniGepubliceerd op 26/07/2018door Andrea Z.

Het account kan om de volgende redenen worden opgeschort:    

- Niet-betaling van de factuur vóór de vervaldatum, zie Algemene Voorwaarden hoofdstuk 4. Financieel, sectie Vertraging/Schorsing/reactivatie;
- Overtreding van het beleid voor Acceptabel Gebruik van Middelen;
- Overtreding van de Algemene Voorwaarden, hoofdstuk 10. Inhoudsbeleid, en hoofdstuk 11. Gebruik Beleid.

De stappen die nodig zijn voor heractivatie variëren afhankelijk van de reden voor opschorting:
Niet-betaling van de factuur:
- Als de factuur recent is, zal het simpelweg betalen ervan het account heractiveren. Als de betaling via bankoverschrijving wordt gedaan, moet een kopie van de betalingsopdracht worden gestuurd naar office@hostico.com.
- Als de service meer dan 30 dagen is opgeschort, is het mogelijk dat de hostinggegevens niet meer bestaan, en moet u contact opnemen met de verkoopafdeling over dit probleem.

In het geval van schending van de Algemene Voorwaarden, moet u contact opnemen met het Hostico-team om de situatie op te lossen.
Op het moment van accountschorsing wordt er een automatische e-mail verzonden met de reden voor de schorsing.

Artikel met een gelijkaardige inhoud

Zichten 952
Bijgewerkt 2 jaar geleden

Vraag uitstel van betaling door contact op te nemen met de commerciële afdeling. Details over diensten en voorwaarden zijn beschikbaar in de Algemene Voorwaarden, hoofdstuk 4.

Zichten 1,615
Bijgewerkt 4 jaar geleden

De opschorting van een dienst is in de meeste gevallen uitgevoerd vanwege het niet betalen van een factuur, maar er kunnen ook andere redenen zijn.

Zichten 1,323
Bijgewerkt 2 jaar geleden

Als de hosting is opgeschort, blijven de gegevens intact. Het opnieuw activeren van het account is eenvoudig, maar als er 30 dagen verstrijken, worden de gegevens automatisch verwijderd.